Ons Boek

Alles Over Ayurveda

Alles over Ayurveda book voorkant

Boek

We hadden nooit durven dromen dat onze podcast na één dag al op #1 stond in de hitlijsten en we binnen 1,5 jaar meer dan 500.000 downloads hadden. 

Ook op Instagram (@deayurvedapodcast) krijgen we zoveel leuke reacties en vragen binnen van onze volgers. De grap is dat we op hetzelfde moment tegen elkaar zeiden: He, zullen we een boek gaan schrijven? 

En toen was daar de magische kracht van het universum, kwam de leukste uitgever en vormgever op ons pad en mochten we een boek gaan schrijven dat we zelf ook hadden willen hebben toen we begonnen met Ayurveda.

We zijn met z’n allen drukker dan ooit en hebben steeds meer behoefte aan een rustiger en bewuster leven. In hun zoektocht naar een leven dat meer in balans is, verdiepten Cielke en Marleen zich in de eeuwenoude wijsheden van Ayurveda en dit heeft hun leven totaal veranderd. 

Zo zijn ernstige slaapproblemen verdwenen, voelen ze zich energieker dan ooit, is die opgeblazen buik weer plat en doen gewrichten minder pijn. Daarnaast zijn ze mentaal veel meer in balans en begrijpen ze zichzelf, maar ook de mensen om hen heen veel beter. 

Het is hun missie om zoveel mogelijk mensen dit ook te laten bereiken en daarom schreven ze het boek dat zij zelf hadden willen lezen toen ze begonnen met Ayurveda. 

Leer hoe je met de wijsheden van Ayurveda een gezonder en gelukkiger leven kunt krijgen. Mét hun spreekwoordelijke korreltje himalayazout, want het moet wel leuk blijven! Inclusief 29 heerlijke (simpele!) recepten.

– Ayurveda is eeuwenoud, maar relevanter dan ooit


– Van de oprichters van de Ayurveda Podcast en online community ‘Alles over Ayurveda’


– Binnen 1 dag stond de Ayurveda Podcast op #1 in de hitlijsten


– Geen quick fix, maar iets dat je leven lang bij je blijft


– Prachtig vormgegeven fullcolour boek

"Gezond & gelukkig leven, met een korreltje Himalayazout"

Leer hoe je de eeuwenoude wijsheden van Ayurveda kunt integreren in een druk westers leven!

We zijn met z’n allen drukker dan ooit en daarom hebben we steeds meer behoefte aan een rustiger en bewuster leven. We besloten ons te verdiepen in Ayurveda met haar eeuwenoude wijsheden die vandaag de dag relevanter zijn dan ooit.

In ons boek delen we alles wat wij zelf zijn tegengekomen in onze zoektocht naar een leven dat op elk vlak meer in balans is. Ayurveda heeft ons leven echt veranderd. Zo zijn ernstige slaapproblemen verdwenen, voelen we ons energieker dan ooit, is die opgeblazen buik weer plat en doen gewrichten minder pijn. Daarnaast zijn ze mentaal en hormonaal veel meer in balans en begrijpen ze zichzelf, maar ook de mensen om hen heen veel beter!Onze Missie

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen een "gezond & Gelukkig leven" te laten bereiken. Na het lezen van dit boek weet jij ook hoe je met de wijsheden van Ayurveda een gezonder en gelukkiger leven kunt krijgen. Uiteraard met ons spreekwoordelijke korreltje himalayazout, want het moet wel leuk blijven!

Alles over Ayurveda is op 4 oktober verschenen bij Uitgeverij Spectrum.

“Fit & vol energie de zomer door!”

Ayurveda kan je daarbij helpen!

Deze eeuwenoude (maar steeds populairder wordende) lifestyle geeft je namelijk alle kennis over voeding en lifestyle die goed voor JOU zijn in de zomer. Tips die wel echt werken. Want bij Ayurveda kijken we precies naar wat jij nodig hebt, want elke persoon is uniek.

Speciaal daarvoor hebben we de Alles over Ayurveda – Summer in Balance week bedacht. Dé week waarin we samen zorgen dat jij met de juiste voeding en lifestyle volop kunt genieten van de zomer. Wij helpen je met gezonde (simpele) en lekkere recepten en geven we veel tips en praktische handvatten voor meer energie, minder gezondheidsklachten, beter slapen, hormonale balans en minder stress!