Alles over

Ayurveda Community“Het eerste online platform over Ayurveda!”

Wil jij graag de verdieping in en Ayurveda integreren in je leven?

Word lid van de allereerste online Ayurveda community van Nederland. 

Dé online plek waar je kunt connecten met mede ‘Ayurvedi’s’ en dagelijks geïnspireerd wordt door (simpele) nieuwe recepten, blogs, yogalessen, besloten podcasts, eetdagboekjes & nog veel meer! 

Iedere dag zijn de deuren van onze fijne community voor jou geopend om je in te schrijven. Iedere week dagen we je uit met een weekchallenge en gaan we in de blogs dieper in op bepaalde thema’s. Ook is er om de week een heerlijke yogales speciaal gemaakt voor de community.

Op deze manier wordt Ayurveda Stapje voor stapje onderdeel van jouw leven! 

Reviews

Dit krijg je bij de community Membership:

  • Elke week heerlijke & makkelijke recepten.
 
  • Interessante Q&A’s met interessante gasten

 

  • Fijne yogales voor alle soorten dosha’s.
 
  • Toegang tot onze besloten ExtrAyurveda podcast; interessante afleveringen die we speciaal voor onze community maken! 
 
  • Inspirerende blogs die dieper ingaan op alles wat met Ayurveda te maken heeft.
 
  • We delen onze kennis & ons enthousiasme over Ayurveda met je en nodigen andere bekende Ayurveda-experts uit die dit ook doen.
 
  • Fijne ontspanningmeditaties om alle stress los te laten en weer op te laden
 
  • Inspirerende eetdagboekjes van ons en Ayurveda experts
 
  • Connectie; hier kom je in contact met mede-Ayurvedi’s 😉
 
  • Korting in onze shop, waar onze favoriete dingen staan, zoals een droogborstel, menstruatieondergoed, meditatiekussens en meer.

 


Ons platform wordt constant aangevuld met waardevolle informatie en inspiratie. 

Het is ook de plek om mede ‘Ayurvedi’s’ te ontmoeten. Om de week is er bovendien een live Q & Ayurveda. Het moment voor al jouw vragen, struggles en opmerkingen. Heb je behoefte aan persoonlijke coaching? Dan kun je op dit moment dus jouw vragen stellen! Of gewoon gezellig online aanschuiven om meer over Ayurveda te leren.

Je kunt kiezen uit onderstaande abonnementsvormen. Een abonnement op onze fijne community wordt zonder opzegging automatisch verlengd. 

Maand-Membership

€ 19,90 per maand 

Kwartaal-Membership

€ 49,- (1/2 maand gratis!)

Jaar-Membership

€ 159,- (4 maanden gratis!)

Een heel belangrijk onderdeel van onze Alles Over Ayurveda Community is onze Ayurveda Academy

In deze online leeromgeving vind je een cursus die wij voor je hebben gemaakt, waardoor je helemaal in Ayurveda kunt duiken en dit in je dagelijks leven kunt gaan toepassen.

‘Start met Ayurveda’ is onze cursus waarin jij in 10 weken leert hoe je Ayurveda zelf in je dagelijks leven kunt toepassen. Daardoor weet jij precies wat je kan doen – qua voeding & lifestyle – wat goed voor JOU is, en dat bovendien echt werkt.

“Fit & vol energie de zomer door!”

Ayurveda kan je daarbij helpen!

Deze eeuwenoude (maar steeds populairder wordende) lifestyle geeft je namelijk alle kennis over voeding en lifestyle die goed voor JOU zijn in de zomer. Tips die wel echt werken. Want bij Ayurveda kijken we precies naar wat jij nodig hebt, want elke persoon is uniek.

Speciaal daarvoor hebben we de Alles over Ayurveda – Summer in Balance week bedacht. Dé week waarin we samen zorgen dat jij met de juiste voeding en lifestyle volop kunt genieten van de zomer. Wij helpen je met gezonde (simpele) en lekkere recepten en geven we veel tips en praktische handvatten voor meer energie, minder gezondheidsklachten, beter slapen, hormonale balans en minder stress!