Alles over

Coaching & Massage
Consult & Ademsessie

Ayurvedische massage

Heb jij het gevoel dat je even uit de ratrace wilt stappen? Dan is het belangrijk dat je je para-sympatische zenuwstelsel diep gaat voeden. Dit systeem is namelijk verantwoordelijk voor de rust- en verteringsproces van het lichaam. Wanneer het lichaam ontspannen, uitgerust of gevoed is, kan het gifstoffen uit de diepere lagen van de weefsels en orgaansystemen afgeven.

Wanneer is een Ayurvedische massage iets voor jou?

 • Als je uit je hoofd en in je hart wilt komen
 
 • Als je last hebt van veel stress
 
 • Als er een Vata-onbalans is
 
 • Als je last het van slaapproblemen?
 
 • Als er veel droogte in je systeem is?
 
 • Als je de neiging hebt jezelf voorbij te lopen
 
 • Als je behoefte hebt aan tijd voor jezelf

Zelf laat ik me ook graag masseren, van ontspanningsmassage tot sport, van Thaise massages tot voetmassages. Helaas heb ik een tijd lang alleen maar aangeklopt bij mijn masseuse vanwege RSI-problemen. Ik kon mijn vingers niet meer goed strekken en mijn schouders voelden als beton. Ik probeerde zo steeds het probleem een beetje te verhelpen, maar wist dat ik het uiteindelijk bij de oorzaak moest aanpakken. En lief moest zijn voor mijn lijf! Weg van die computer en op zoek naar ander werk.

Met die zoektocht kwam Ayurveda op mijn pad. De liefde voor je lijf is daarin heel belangrijk. In je ochtendroutine wordt een Ayurvedische zelfmassage dan ook aangeraden. Vaak hebben we daar niet de tijd voor (of nemen we daar geen tijd voor) terwijl het zo belangrijk is. Daarom besloot ik een Ayurvedische massage cursus te volgen. Hier leerde ik letterlijk de fijne kneepjes 😉 van het vak en ook wat warme olie op je huid en haar kunnen doen. Het brengt je naar een totale ontspanning en het is tegelijkertijd een fantastische voeding voor je hele lijf.

Ayurvedisch consult

Ben jij op zoek naar een natuurlijke en holistische benadering van gezondheid? Dan is Ayurveda niet voor niets op je pad gekomen. Simpele remedies die grote resultaten geven. Dat is wat Ayurveda voor jou kan doen. Graag help ik je daarbij.

Herken jij een van de volgende klachten?

Verbonden Ademsessie

Wat is een verbonden ademhaling? Met een verbonden ademhaling laat je de pauze die er normaal tussen een in- en uitademing is weg.  Je verbindt de inademing en uitademing dus met elkaar en bent continue aan het ademen. Dit is een krachtige techniek die de nadruk legt op de diepgaande verbinding tussen ademhaling, geest en lichaam.

Dit continue ademen creëert een veranderde staat van bewustzijn en opent de deur naar het onderbewuste. Het stelt mensen in staat om diep gewortelde emoties, spanningen en blokkades los te laten die vaak verborgen liggen in het diepste van ons wezen.

Tijdens deze ervaring kun je veel sensaties, emoties en herinneringen tegenkomen. Het proces is vaak intens, maar het opent tevens de mogelijkheid tot diepe heling en bevrijding. Door de verbonden ademhaling kun je patronen doorbreken, emotionele trauma’s verwerken en kunnen puzzelstukjes op hun plek vallen.

Wat kan een verbonden ademsessie voor jou betekenen?

 • Emotionele blokkades kunnen worden opgeheven.
 • Het verminderen van stress en angst
 • Mentale helderheid en emotioneel evenwicht.
 • Het opent deuren naar zelfontdekking en persoonlijke groei.
 • Er wordt een deurtje geopend naar je onderbewuste.
 • Het leidt tot inzichten, doorbraken en een gevoel van bevrijding.

1:1 Coaching van Marleen

Hi, ik ben Marleen. Als Ayurveda coach help ik vrouwelijke (top)ondernemers grote winst te behalen met hun gezondheid en hun carrière. Je bedrijf is namelijk de weerspiegeling van hoe jij je voelt.

Verlang jij ernaar om – op elk vlak van je leven –
de beste versie van jezelf te zijn? Wil jij ook
100% presteren EN 100% in balans zijn? Zowel in je privéleven als je carrière?

 • Wil jij ook meer prioriteit aan je gezondheid geven?
 • Wil je meer energie krijgen?
 • Van je slapeloosheid af?
 • Minder stress?
 • Hormonaal in balans komen?
 • Gezond afvallen / aankomen?
 • En wil je ook af van allerlei vervelende gezondheidsklachten?
 

Laat mij je helpen. Ik leer jou wat jij nodig hebt om dit te bereiken aan de hand van Ayurveda. Dit is een eeuwenoude (maar zeer relevante!) gezondheidsleer uit India en geeft inzicht in jouw specifieke behoeften, je talenten en je valkuilen. 

Dit heeft betrekking op alle vlakken in je leven; je gezondheid, je relaties, je geluk en je business. En nee, je hoeft niet op een berg in India te gaan zitten en kunt gewoon blijven genieten van etentjes en feestjes 😉

Heb je een zwangerschapswens of ben je zwanger ga dan hier naartoe. Ik heb namelijk speciale zwangerschapstrajecten. 

Ik zie veel vrouwen in mijn praktijk veel vrouwen die ontzettend veel bereiken in hun carrière, maar doordat ze zo hard werken zorgen ze minder goed voor zichzelf en ervaren ze allerlei klachten.

Misschien herken je het volgende wel. 

Je slaat bijvoorbeeld je ontbijt over, eet snel een klef kantine broodje achter je laptop voordat de volgende meeting begint, gooit er nog een paracetamol en derde kop koffie achteraan tegen de opkomende hoofdpijn, je werkt tot laat door; want tja die deadline he? Door het gebrek aan goede voeding overdag krijg je ‘s avonds honger, dus gaat om 21:00 die zak chips of (en?!) reep chocola open.

Daardoor wordt in slaap komen een stuk moeilijker en als dat eenmaal lukt is de kans groot dat je veel te vroeg wakker wordt. Je ervaart (chronische) stress en je gedachten vliegen alle kanten op. Je hormonen zijn ook uit balans. PMS of andere menstruatieklachten horen er gewoon bij denk je. Je zou dolgraag fitter willen zijn, vaker gaan sporten, je (chronische) stress level verlagen verminderen en meer energie krijgen, maar… dat kost tijd. En die tijd stop je liever in jouw succesvolle bedrijf.

Herkenbaar?

Ik was zelf ook zo’n vrouw

"Mijn leven veranderde 180 graden."

Door middel van Ayurveda veranderde mijn leven 180 graden. Mijn jarenlange slaapprobleem verdween, mijn menstruatie kwam weer terug, ik bereikte moeiteloos mijn gezonde gewicht, had bijna geen last meer van stress en mijn hormonen kwamen weer in balans (bye bye PCOS!).

Daarnaast ervaar ik, in plaats van weerstand, een enorme flow in mijn leven. Door het toepassen van Ayurveda stroomt alles de goede kant op en behaal ik het ene succes na het andere. Zonder dat ik overloop van de stress, maar juist vanuit fun & ease.

Hier kan ik jou ook bij helpen.

Download mijn gratis boek!

Boost direct je gezondheid en je business met Ayurveda - Mijn 7 belangrijkste tips.

Mijn gratis E-book leid je in 7 stappen naar een leven met meer energie, minder stress, beter slapen, hormonale balans en een positieve mindset.

1:1 Ayurveda Coachingstraject voor zwangerschap

Ik leer jou in dit exclusieve 1:1 traject hoe je met Ayurveda optimaal voorbereid bent op je zwangerschap, je jouw vruchtbaarheid verhoogd en je een hele fijne zwangerschap en kraamtijd kunt hebben.

Helaas is dit allemaal niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ook niet voor mij. Van mijn eerste dochter Bobbie Feline ben ik dan ook via een lange weg van gynaecologen en hormonen zwanger geworden.

Als ik toen had geweten wat ik nu weet over Ayurveda!

Gelukkig kreeg ik een herkansing, waarbij ik zonder hormonen en ziekenhuisbezoeken op een natuurlijke manier zwanger werd van mijn zoontje Charlie Mick. Zo ontzettend fijn om het ook op die manier mee te maken! Wat een verschil hoe je die periode dan beleeft. Dit gun ik elke vrouw!

Ik kan jou daarbij helpen.

 

Zwangerschap

Wil jij zwanger worden of kun je moeilijk zwanger worden, dan is mijn zwangerschapstraject de beste start die je je maar kunt wensen voor jou en je kindje. 

Het zal je vruchtbaarheid verhogen, je kansen om snel zwanger te worden vergroten en je creëert met voeding en lifestyle de ideale omstandigheden voor een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

“Onderzoek toont aan dat de juiste aanpassing in voeding en lifestyle (3-4 maanden voorafgaand aan de conceptie) de kans op het krijgen van een gezonde baby tot wel 80% kan vergroten!”

Een Ayurvedische massage is een traditionele, zachte zeer ontspannende oliemassage uit de Ayurveda. Als jij last hebt van een druk leven met veel stress, of je ervaart slaapproblemen, een vata-onbalans of je hebt misschien wel neiging overwerken en niet goed voor jezelf zorgen? Dan is deze massage precies wat je zoekt.

Met deze massage help ik niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook emotionele gezondheid. Misschien ken je het woord ama al? Dit is onverteerd eten of onverwerkte emoties die achterblijven in je lichaam. Door het inzetten van een massage kun je het afvoeren van deze afvalstoffen helpen.. De spieren worden gemasseerd, met strijkingen worden de energiebanen in het lichaam geactiveerd en door het cirkelen rondom drukpunten en chakra’s worden de bijbehorende lichaamsfuncties gestimuleerd.

Ik geef bewust geen massages van een uur, want ik wil graag de tijd nemen voor deze massage en zie het ook als een ritueel. Tijdens deze 1,5 uur durende massage hoef je helemaal niks en is het vooral jouw tijd om te ontspannen. Door de warme olie, de knedingen en het ritme van de strijkingen kom je volledig tot rust. Door de warme olie zorgt deze massage ervoor dat je je gegrond voelt en je huid helemaal wordt gevoed. Dit doe ik van top tot teen, want ook je hoofdhuid en haren worden meegenomen. (Deze olie is meteen heel goed voor je haar 😉

Ik hoop dat ik jou door middel van een massage uit je hoofd en weer in je lichaam krijg.

Alles over Ayurveda Podcast logo

Download Ons Gratis 'Ayurveda Selfcare' Ebook

“Fit & vol energie de zomer door!”

Ayurveda kan je daarbij helpen!

Deze eeuwenoude (maar steeds populairder wordende) lifestyle geeft je namelijk alle kennis over voeding en lifestyle die goed voor JOU zijn in de zomer. Tips die wel echt werken. Want bij Ayurveda kijken we precies naar wat jij nodig hebt, want elke persoon is uniek.

Speciaal daarvoor hebben we de Alles over Ayurveda – Summer in Balance week bedacht. Dé week waarin we samen zorgen dat jij met de juiste voeding en lifestyle volop kunt genieten van de zomer. Wij helpen je met gezonde (simpele) en lekkere recepten en geven we veel tips en praktische handvatten voor meer energie, minder gezondheidsklachten, beter slapen, hormonale balans en minder stress!

Alles over

Ayurveda

Gezond & gelukkig
met een korreltje hymalayazout

Het boek wordt via email verstuurd! Wij wensen je veel leesplezier!