Alles over

Ayurveda Selfcare Ebook

Ons Ayurveda selfcare boek: ontspan & herstel

In Ayurveda kun je selfcare zien als het creëren van tijd en ruimte om met jezelf te zijn en om even bewust uit de hectiek van het dagelijkse leven te stappen. We zijn vaak zo gericht op dingen doen en op presteren dat het bewust ontspannen er vaak bij in schiet. We staan meestal de hele dag ‘aan’, oftewel op spanning. De tegenhanger van ONTspanning. En laat dat nou net ook super belangrijk voor je zijn… ontspannen.

Nu is het zo dat door een continue aanwezigheid van stress in ons leven, gewoonweg al door volle agenda’s en van alles te willen en te moeten, we ons veel te vaak in de geactiveerde staat, de ‘fight- or flightmodus’ bevinden.

Gelukkig heeft Ayurveda heel veel fijne tools om jezelf te helpen om in die diepe ontspanningsstaat te komen, zodat je stresslevel wordt verlaagd, je lichaam zich kan herstellen en je weer in balans komt.

Verlang jij er naar om?


  • Meer tijd aan jezelf besteden?
  • Praktische tips te hebben zodat je je beter kunt ontspannen?
  • Minder stress te ervaren?
  • Te weten hoe je jezelf ‘uit’ moet zetten?
  • Rust in je hoofd te hebben?

Een of meer keer ‘Ja’ geantwoord? Dan is ons ‘Ayurveda Selfcare boek’ iets voor jou.

Een volledig handboek met #31 selfcare tips, waar je direct mee aan de slag kan om je lichaam te laten herstellen, stress te verlagen en om weer in balans te komen.

 

“You’re way of life keeps you in (or out of) balance”

Alles over Ayurveda Podcast logo

Download Ons Gratis 'Ayurveda Selfcare' Ebook

“Fit & vol energie de zomer door!”

Ayurveda kan je daarbij helpen!

Deze eeuwenoude (maar steeds populairder wordende) lifestyle geeft je namelijk alle kennis over voeding en lifestyle die goed voor JOU zijn in de zomer. Tips die wel echt werken. Want bij Ayurveda kijken we precies naar wat jij nodig hebt, want elke persoon is uniek.

Speciaal daarvoor hebben we de Alles over Ayurveda – Summer in Balance week bedacht. Dé week waarin we samen zorgen dat jij met de juiste voeding en lifestyle volop kunt genieten van de zomer. Wij helpen je met gezonde (simpele) en lekkere recepten en geven we veel tips en praktische handvatten voor meer energie, minder gezondheidsklachten, beter slapen, hormonale balans en minder stress!

Alles over

Ayurveda

Gezond & gelukkig
met een korreltje hymalayazout

Het boek wordt via email verstuurd! Wij wensen je veel leesplezier!