Alles over

Ayurveda Selfcare Ebook

Ons Ayurveda selfcare boek: ontspan & herstel

In Ayurveda kun je selfcare zien als het creëren van tijd en ruimte om met jezelf te zijn en om even bewust uit de hectiek van het dagelijkse leven te stappen. We zijn vaak zo gericht op dingen doen en op presteren dat het bewust ontspannen er vaak bij in schiet. We staan meestal de hele dag ‘aan’, oftewel op spanning. De tegenhanger van ONTspanning. En laat dat nou net ook super belangrijk voor je zijn… ontspannen.

Nu is het zo dat door een continue aanwezigheid van stress in ons leven, gewoonweg al door volle agenda’s en van alles te willen en te moeten, we ons veel te vaak in de geactiveerde staat, de ‘fight- or flightmodus’ bevinden.

Gelukkig heeft Ayurveda heel veel fijne tools om jezelf te helpen om in die diepe ontspanningsstaat te komen, zodat je stresslevel wordt verlaagd, je lichaam zich kan herstellen en je weer in balans komt.

Verlang jij er naar om?


  • Meer tijd aan jezelf besteden?
  • Praktische tips te hebben zodat je je beter kunt ontspannen?
  • Minder stress te ervaren?
  • Te weten hoe je jezelf ‘uit’ moet zetten?
  • Rust in je hoofd te hebben?

Een of meer keer ‘Ja’ geantwoord? Dan is ons ‘Ayurveda Selfcare boek’ iets voor jou.

Een volledig handboek met #31 selfcare tips, waar je direct mee aan de slag kan om je lichaam te laten herstellen, stress te verlagen en om weer in balans te komen.

 

“You’re way of life keeps you in (or out of) balance”