Natuurlijke visolie van Eqology

WAT SUPER GOED DAT JE INTERESSE HEBT IN DE NATUURLIJKE VISOLIE VAN EQOLOGY

Het is ontzettend belangrijk om een goede visolie te gaan nemen. 

Te weinig DHA en omega 3 merk je aan allerlei soorten klachten zoals weinig energie, PMS, geen focus, onstekingen, darmklachten, slechte huid, dunner wordend haar en nagels, slaapproblemen, je niet stabiel voelen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een goede waarde van DHA en Omega 3 is dus echt voor heel veel belangrijk. 

Een visolie supplement dient minstens 500mg EPA en DHA te bevatten. Ik raad altijd aan om te kiezen voor een visolie in plaats van een supplement, omdat dit makkelijker wordt opgenomen én beter is voor je brein door de goede verhouding aan EPA en DHA. Als je nu denkt; ik krijg dit wel binnen met 3x per week vis…. NOPE! Alleen als je minstens drie keer per week wilde, biologische vis eet (zoals zalm) kom je hier net aan. Maar dat red echt (bijna) niemand. Kortom: de kans is zo goed als 0% dat jij op die manier de minimale hoeveelheid EPA en DHA binnen krijgt

Visolie bevat vaak een combinatie van EPA en DHA. De visvetzuren EPA en DHA hebben verschillende bewezen effecten voor de gezondheid. Daarnaast zorgt omega3 ervoor dat de celmembraan flexibeler wordt waardoor opname van vitamines en mineralen verbetert.

Ons lichaam maakt zelf geen omega 3 vetzuren aan, maar heeft deze dus wel nodig. De Gezondheidsraad adviseert zelfs om dagelijks 450 milligram visvetzuren te consumeren. Dit red bijna niemand met vis, zoals we net al schreven.

Een goede visolie heeft een positief effect op: 

* Je hormoonbalans

* Je brein (focus / concentratie)

* Het houd je cellen gezond (alleen gezond cellen kunnen voedingsstoffen opnemen)

* Je mentale gezondheid

* Ontstekingsremmende werking 

* Ondersteunen spijsvertering (verminderd oa onstekingen)

* Zwanger worden / zijn heeel belangrijk (kindje neemt 50% van jouw DHA!) 

* Verlaagt cholesterol

* Voor gezichtsfunctie.

Wij zijn zelf heel erg fan van de 100% natuurlijke olie van Eqology. Dit Is pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis en bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke sinaasappel. Voor ons de eerste olie die echt niet naar vis smaakt en geen vieze boertjes daarna geeft. 

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust. Ook een groot pluspunt; de vis wordt duurzaam gevangen en de olie wordt van de overblijfselen van de voedselindustrie gemaakt, dus er is geen bijvangst.

HOE WERKT HET?

Als je deze olie wilt leveren wij je de flesjes aan. Je krijgt dan elke maand een flesje opgestuurd voor in ieder geval 5 maanden. Zodat je nooit zonder komt te zitten. 

Vul hieronder je gegevens in en we gaan het voor je regelen.

Je krijgt dan voor in ieder geval 5 maanden elke maand een fles pure visolie opgestuurd. Zo zit je nooit zonder. Dit is echt een supplement dat je elke dag wilt nemen, het liefst je leven lang. Maar laten we eerst eens met 6 maanden beginnen 😉

Als je het via ons doet bespaar je bijna €100,- en weet je zeker dat je precies de juiste hoeveelheid neemt.

De eerste maand kost het €78,- ex verzendkosten (want je krijgt 2 flesjes, dit is nodig omdat je eerst flink moet verhogen omdat je een tekort hebt) daarna kost het €38 euro ex verzendkosten. (Duur? Bedenk maar eens hoe duur wilde en biologische vis voor minstens drie keer per week is)

Wil je er ook Vitamine D bij? Dan is dit €28,- per maand (in plaats van €38,-) Je betaalt dan geen verzendkosten. Als je de vitamine D los bestelt betaal je wel de verzendkosten. 

Je krijgt dan nog uitgebreid bericht van ons over hoe je de olie het beste gebruikt.

Heb je vragen? Mail ons dan even op hallo@allesoverayurveda.nl. 


Liefs!


Cielke & Marleen 

Cielke en marleen zitten aan een tafel met bloemen erop voor Alles over Ayurveda

Vul hier je gegevens in:

"Gezond & gelukkig leven, met een korreltje Himalayazout"

Leer hoe je de eeuwenoude wijsheden van Ayurveda kunt integreren in een druk westers leven!

We zijn met z’n allen drukker dan ooit en daarom hebben we steeds meer behoefte aan een rustiger en bewuster leven. We besloten ons te verdiepen in Ayurveda met haar eeuwenoude wijsheden die vandaag de dag relevanter zijn dan ooit.

“Fit & vol energie de zomer door!”

Ayurveda kan je daarbij helpen!

Deze eeuwenoude (maar steeds populairder wordende) lifestyle geeft je namelijk alle kennis over voeding en lifestyle die goed voor JOU zijn in de zomer. Tips die wel echt werken. Want bij Ayurveda kijken we precies naar wat jij nodig hebt, want elke persoon is uniek.

Speciaal daarvoor hebben we de Alles over Ayurveda – Summer in Balance week bedacht. Dé week waarin we samen zorgen dat jij met de juiste voeding en lifestyle volop kunt genieten van de zomer. Wij helpen je met gezonde (simpele) en lekkere recepten en geven we veel tips en praktische handvatten voor meer energie, minder gezondheidsklachten, beter slapen, hormonale balans en minder stress!