Our favourites
(producten en dingen)

Ons Ayurveda selfcare boek

Olie en andere kruiden voor Ayurveda Shop
In Ayurveda kun je selfcare zien als het creëren van tijd en ruimte om met jezelf te zijn en om even bewust uit de hectiek van het dagelijkse leven te stappen. We zijn vaak zo gericht op dingen doen en op presteren dat het bewust ontspannen er vaak bij in schiet. We staan meestal de hele dag ‘aan’, oftewel op spanning. De tegenhanger van ONTspanning. En laat dat nou net ook super belangrijk voor je zijn… ontspannen.

Start Met Ayurveda cursus

Alles over Ayurveda cursus online

In 10 weken leer jij hoe je Ayurveda zelf in je dagelijks leven kunt toepassen. Daardoor weet jij precies wat je kan doen – qua voeding & lifestyle – wat goed voor JOU is, en dat bovendien echt werkt. 

In ons online programma ‘Start met Ayurveda’ leer je de basis van Ayurveda en je gaat ervaren wat een grote impact kleine stapjes hebben. Met simpele aanpassingen in je voeding en leefstijl kun je namelijk ontzettend veel doen, zowel fysiek als mentaal!

MODULE 1: INTRODUCTIE
MODULE 2:  WAT IS AYURVEDA
MODULE 3: DE DOSHA’S
MODULE 4: VATA 
MODULE 5: PITTA
MODULE 6: KAPHA
MODULE 7: PRAKRUTI / VIKRUTI
MODULE 8: SPIJSVERTERING 
MODULE 9: VOEDING 
MODULE 10: VERDER MET AYURVEDA

Nieuw Boek! Alles Over Ayurveda

Alles over Ayurveda boek van Marleen en Cielke in hardcover is net uit

Leer hoe je de eeuwenoude wijsheden van Ayurveda kunt integreren in een druk westers leven!

We zijn met z’n allen drukker dan ooit en daarom hebben we steeds meer behoefte aan een rustiger en bewuster leven. We besloten ons te verdiepen in Ayurveda met haar eeuwenoude wijsheden die vandaag de dag relevanter zijn dan ooit.

In ons boek delen we alles wat wij zelf zijn tegengekomen in onze zoektocht naar een leven dat op elk vlak meer in balans is. Ayurveda heeft ons leven echt veranderd. Zo zijn ernstige slaapproblemen verdwenen, voelen we ons energieker dan ooit, is die opgeblazen buik weer plat en doen gewrichten minder pijn. Daarnaast zijn ze mentaal en hormonaal veel meer in balans en begrijpen ze zichzelf, maar ook de mensen om hen heen veel beter!

Te bestellen via Bol.com

Het Ayurveda Winter Retreat

Yoga, Ayurveda, Ayurvedisch eten, wij leren je hoe je aan selfcare kunt doen

Op 3, 4 en 5 februari houden we ons derde Ayurveda Retreat. 

Dit keer wordt het een Winter editie.

Het wordt weer een heerlijk weekend vol ontspanning, inspiratie, gezond eten, yoga, rust, connectie & natuur!

 Wil je mee? Meld je dan nu aan! 

Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om er snel bij te zijn, voor ons Herfst Retreat hadden we zelfs een wachtlijst. 

We hopen je te zien in februari! 

Alles over Ayurveda Podcast logo

Download Ons Gratis 'Ayurveda Selfcare' Ebook

“Fit & vol energie de zomer door!”

Ayurveda kan je daarbij helpen!

Deze eeuwenoude (maar steeds populairder wordende) lifestyle geeft je namelijk alle kennis over voeding en lifestyle die goed voor JOU zijn in de zomer. Tips die wel echt werken. Want bij Ayurveda kijken we precies naar wat jij nodig hebt, want elke persoon is uniek.

Speciaal daarvoor hebben we de Alles over Ayurveda – Summer in Balance week bedacht. Dé week waarin we samen zorgen dat jij met de juiste voeding en lifestyle volop kunt genieten van de zomer. Wij helpen je met gezonde (simpele) en lekkere recepten en geven we veel tips en praktische handvatten voor meer energie, minder gezondheidsklachten, beter slapen, hormonale balans en minder stress!

Alles over

Ayurveda

Gezond & gelukkig
met een korreltje hymalayazout

Het boek wordt via email verstuurd! Wij wensen je veel leesplezier!