Alles over

De Ayurveda Podcast

“Lijkt het jou leuk om een podcast te maken over Ayurveda? Ik voel me namelijk zo goed en ik vind dat iedereen moet weten wat Ayurveda met je kan doen!”

Marleen was ruim een jaar bezig met haar opleiding tot Ayurvedisch coach toen ze dit aan Cielke vroeg. Cielke die al 12 jaar voor de radio werkt, het heerlijk vindt om audio te bewerken én een fervent podcast-luisteraar is, hoefde daar niet lang over na te denken. Binnen een minuut was het korianderzaadje geplant: De Ayurveda Podcast.

Al was er bij Cielke nog wel een kleine scepsis, want was het niet heel niche? Kenden mensen Ayurveda wel en was de doelgroep niet veel te klein? Marleen was hier heel stellig over; Nee, Ayurveda gaat heel groot worden, let maar op!

Dus besloten ze; al luisteren er maar 200 mensen, dan zijn die 200 mensen hopelijk wel geholpen en een stukje gezonder en gelukkiger. 

Toen we op 1 juli 2021 van start gingen met de podcast, bleek dat die scepsis nergens voor nodig was. Al na 1 dag stond hun podcast op nummer 1 in de categorie ‘Health’ en de categorie ‘Alternative Health’. Inmiddels is hij al meer dan 170.000 keer gedownload!

De Ayurveda Podcast is voor iedereen die elke aflevering geïnspireerd wil worden door alle tips en tricks vanuit Ayurveda.

We delen elke week alles wat we zelf hebben ontdekt, waardoor we ons zoveel beter voelen, zowel fysiek als mentaal! 

Het heeft ons al zoveel moois opgeleverd. Slaapproblemen verdwenen, we kregen een gezond gewicht (dag opgeblazen buik!), meer energie, minder stress en een probleemloze menstruatiecyclus.

Naast super veel kennis die we met je delen vragen we ook allerlei experts om jou nog meer te inspireren. 

Ons doel met deze podcast? Jou helpen begrijpen wat jij nodig hebt, zodat je met simpele aanpassingen gezonder en gelukkiger wordt. Uiteraard wel met een korreltje himalayazout, het moet wel leuk zijn 😉

Luister hier onze best beluisterde podcast afleveringen:

AFL 2: DIT BODY- MINDTYPE BEN JIJ!

Welke dosha overheerst er bij jou? Vata, Pitta of Kapha?

AFL 9: ZO KUN JIJ - DOOR AYURVEDA - OOK GOED SLAPEN

Kom van je slapeloosheid af en slaap weer goed

AFL 7: DE ALLERBESTE KEUZES VOOR EEN VATA (ONBALANS)

Dit moet je doen om in balans te blijven.